Set fire to the rain
Sök på rubriken + adele och lyssna, hur bra låt som helst!

Jag är redan trött på skolan, fast vi inte änns har börjat kört riktigt än. Känns som att det här kommer bli ett tufft gymnasie år. Men jag ser fram emot allt som har med fotografering att göra, så taggad på det. Idag i skolan fick vi den nyaste modellen i Canon-familjen, 1100D. Så nu vinkar jag hej då till min 1000D, ledsen men du har så många promlem så kommer inte sakna dig. Längtar tills jag knäppt lite nya bilder som jag kan lägga in på bloggen, ny design och allt. Men vet inte när, nästan vecka har jag sång, dans, sång, dans PLUS skolan såklart!

Ville bara skriva lite så ni har koll, hehe! kraaaam

Flashmob sommar 2010


Jag kom att tänka på ett minne jag fick förra sommaren som jag tänkte berätta. När jag var i spanien i augusti förra året fick jag veta att jag och 199 andra personer skulle dansa på Gävle Torgs invigning, att vi skulle göra en slags "flashmob" ni har säkert sätt massa sånna på youtube. Så när jag kom hem från spanien så hade min dans redan börjat så alla mina dans kompisar hade ju lärt sig "dansen" vi skulle överaska med. Men jag lärde mig så småning om! Det vi skulle göra var att överaska människorna på torget och bara börja dansa till Salem Al Fakir när han sjöng. Jag kommer ihåg att vi råtränade på någon äng innan med alla människor som skulle vara med och överaska. Jag såg flera klipp på youtube från det där som jag tänkte visa. Det där var verkligen jättekul att vara med i, det är nått man inte glömmer bara :)Koregrafin gjordes av Benke från Bounce. På den här videon ser man inte så mycket, det är mer människor längre fram. Men det finns mer videos här eller så söker ni bara!

Ha det bra alla! ♥

Birthday presents


Okej, nu var det ett tag sen jag bloggade. Men tänkte komma i gång med det här nu, men jag har lite probblem med att föra över bilder till min skol-dator när jag ska blogga osv. Men det fixar sig, ska införskaffa en hårdisk jag kan ha allt på!

Jag fyllde ju år igår, hela 16år. Och jag tänkte visa er det jag fick av släkt, familj och vänner.


Svarta ringen & örhängernaJag tror det av allt, lite smyken, pengar, ljus & kuddar. Plus så fick jag en platt-tv också :)