Aja, lite dryg ibland!


Bloggen flyttas hit & dit! Men jag skulle testa myshowroom och nu har jag gjort det och nu vill jag byta tillbaka. Nu har jag bestämt mig att blogga på just den här bloggen ett bra tag. Och bloggen ska handla om allt runt min vardag fast mest om fotografering, såklart. Eftersom jag har sökt in till media nu så kommer det bli så kul att ha en blogg och lägga upp bilder på hur jag utvecklas inom fotografering och sånt.
Jag tänkte göra om bloggen lite. Uppdatera bilder mm. Men min kamera är inne på lagning och jag vet inte när jag får tillbaka den. Så tills dess vet jag inte hur mycket jag kommer blogga. Men bloggen kommer sakta men säkert förnyas lite smått. Så håll ögonen öppna och glöm inte bort min fina blogg!
Andra gången det här objektivet är inne nu, snyft! ♥

RainyGodmorgon!
I flera dagar har jag verkligen inte gjort någonting, så himla tråkig jag är. Och idag är det klass 1 varning att det ska regna så mycket, hm sommarlov ja! Får se vad jag hittar på, orken finns inte!

Sommarlov!!


Hääärligt värre!

Var ett tag sen jag blogga, under tiden har jag hunnit fått den bästa skolavslutningen och jobbigaste. Men nu har jag gått ut 9an, så jäkla skönt. Jag fick en jättefin ring av mamma och pappa från guldfynd tror jag. Sen fick jag pressentkort på guldfynd av Bodin familjen. Sen fick jag ett halsband från Jennifer också, überfint. Visar det sen kanske. Fick mer pressenter också, en kopp med nå choklad sak i av Sara och hennes familj, trisslotter, blomma och pengar av Farmor osv. Orkar inte skriva allt.
Senare på kvällen när vi hade ätit på resturang och fikat så drog jag vidare till en fest som vi hade med klassen. Slutade med att polisen kom, eller skulle komma eller jag vet inte men alla drog där i från. Kul så länge det varade i alla fall, älskade 9b ♥

Eftersom det är sommarlov nu så tänker jag njuta av det, men jag kommer fortfarande blogga. Lite då och då. Så ni som följer mig på bloglovin ser ju när jag uppdaterar. Ni andra.. ni får väl kolla då eller då eller lägga till mig här:  bloglovin

Hoppas ni får ett üüüuberunderbart sommarlov!