Höstlovsplugg ?


För två dagar sedan så var jag nästan överlycklig att det skulle bli lov. Att slippa plugga och få sovmorgon. Sen så kom jag på att jag hade ganska mycket att göra. Tänk att jag ska hinna göra allt som står på pappret där plus att hinna läsa en jättetråkig bok. Sen måste jag åka ner och köpa kläder till street par till danstävlingen i helgen. Sen måste jag träna alla danser till helgen. Jag har varit sjuk/hostig/förkyld i flera veckor nu så jag har inte dansat. Så då måste jag ut och springa också, eller åtminstonde jogga! Aldrig att jag springer.. Sen så är jag jätte nerväs över disco gruppen, hur vi ska klara av att tävla igen efter uppehållet vi har haft.

Alla olika saker springer runt i min hjärna och jag vet inte vart jag ska börja?


Nu vart det här inlägget jätte snurrigt, om ni inte fattar så kan jag förstå det.





One tree hill


Älskade oth! Den senaste månaden, eller månaderna har jag suttit och kollat på one tree hill. Och det gör mig deppig att det inte är så många säsonger kvar. Jag är på säsong 7 nu och jag vet att det ska finnas en till iaf. Jag har gett mycket tid och tårar till den här serien, den är obeskrivlig. Oth och the O.C för alltid! ♥





Blueberries


Hej alla, var ett tag sedan. Nu har jag ny design och nya bilder så nu blir det mera uppdateringar. Tryck på F5 några gånger om inte den nya designen kommit fram :)