iPhone appen


Nu är äntligen iPhone appen här.. känns skönt att kunna blogga i från mobilen med bilder och sånt! När jag börjar blogga så blir en massa inlägg, nu har jag skola, svenska! vi hörsss!


Fööörlåt


Ett jätte förlåt till allihopa som läser det här. Glömt bort bloggen medans jag har hållt på med nya designen, som fortfaraden inte är klar. Fastar jämt, verkligen jämt på hur jag ska göra en header, måste göra flera styckna innan jag blir nöjd. Nu har jag märkt att jag måste ha nya bilder också.

Men ni vet dom första veckorna i skolan? Dom jobbigaste.. med allt nytt plugg och man verkligen vill göra det bästa av osv. Därför har jag inte hunnit heller! :/

Men när jag är klar med design, när jag satt in den och allt så kommer ni som följer mig se det på bloglovin, ni andra kommer antagligen se det på facebook, twitter, msn, instagram, flickr eller liknade.. Annars så ni kika in lite varje dag :)

Statistiken sjunker


Det blir lite dåligt med bloggning just nu. Kolla på statistisken idag och jag tappar jätte många besökare för att jag inte bloggar, ganska tråkigt. Men jag använder min skol-dator och alla min bilder är på en annan dator så jag måste köpa en hårdisk jag kan lägga in allt på och sedan börja blogga. Men det kan jag inte göra nu! Ni får... ni som har bloglovin och följer bloggar därifrån, lägg till mig! bloglovin Så ser du när jag börjar blogga igen, alla andra får göra något annat åt saken. ha det bra sålängee! ♥