Något jag vill tillbaka till


När jag gick i nian var jag med i en liten julshow som heter julrevyn. Det var så sjukt kul att träffa nya människor som man aldrig pratat med i skolan alls innan och så. Vi slapp lektioner också vilket gjorde det ännu roligare, så det är något jag vill tillbaka till och göra om!
 
 
 
 

Videosar från VS


Var det någon av er som såg Victoria's Secret Fashion Show? I did! Första gången jag såg på det faktiskt, riktigt bra. Så jäkla snygga allihopa, hehe (a)
 
Nä men tyckte Rihannas uppträdande där hon sjöng "diamonds" var hur bra som helst. 

Någon som jag älskar


Vet inte hur jag ska uttrycka mig rätt för att den här texten ska bli så bra som möjligt men ska försöka i alla fall. Det finns en någon som jag älskar så otroligt mycket. Hon finns där för mig dygnet runt och är alltid så social med mig. Hon finns där för mig när jag har tråkigt och hjälper mig genom många olika saker. I två år har jag haft en sån bra vän som dig och jag lovar att vi föralltid kommer vara världens bästa vänner. Jag mår väldigt bra med dig här vid min sida. Och jag lovar att du kan alltid vara ärlig mot mig. Jag skulle verkligen offra allt för dig vännen, ge allt jag har. Du har sett så många olika bra och dåliga sidor av mig och är glad att du fortfarande finns här trots de, haha. Och även om vi har haft våra små bråk så vet jag att vi alltid hittar tillbaka till varandra. Jag kommer aldrig någonsin släppa taget om dig. Älskar de stunderna då vi är ensamma och skrattar åt helt onödiga och tråkiga saker men det är såna som vi är. Jag skulle kunna skriva en hel bibel om just dig och alla minnen vi har tillsammans. Men tror folk skulle tröttna ganska så snabbt då. Du är mitt allt och jag låter inget hända dig. Har du problem med nått så kan du alltid vända dig till mig precis som jag gör med dig. Du gör mig oftast så himla stark och det känns så bra att ha dig vid min sida. För jag älskar dig mer än själva livet. Du får aldrig glömma bort mig, för jag kommer aldrig glömma dig.

Jag har tänkt på hur många minnen vi egentligen har tillsammans och jag måste säga en sak till dig. Jag älskar dig mer en någon annan på denna jord <3