Breaking Dawn part 1


Efter en jobbig dag med en massa tankar och tårar så lägger jag mig ner i sängen och kollar på den bästa twilight filmen hittils.


Plugg


Idag har det varit en jobbig dag.. Tvingade mig igenom fotografiskbild och halva mattelektionen. Sedan när jag kom hem fick jag världens grin-anfall, bara för att jag försökt att hålla in mina känslor & tårar hela dagen. Brukar bli sånna dagar ibland.
För ett tag sedan kom jag hem från dansen. Min lillasyster hade privatlektion med Irina och jag var med. Nu måste jag försöka plugga någonting till ett prov imorgon. Ligger ungefär 100 prov och 2000 inlämningar efter i skolan. Men så fort jag ska plugga så läser jag samma sak flera gånger och ingenting går in i mitt huvud. Bara för att jag har en massa andra jobbiga tankar där just nu.

Mer blogginlägg kommer senare ikväll eftersom det här blev ett bildlöst!

Stockholm live


För ca 5 år sedan gick det ett program på SVT. Det höll på i ungefär 3 säsonger sen tog det slut. Jag visste inte att det fanns just då utan jag har hittat program bitar på youtube. Och vissa klipp är riktigt roliga, garvar verkligen hela tiden medans jag kollar. Bra kvällshumor och sånt! Stockholm live youtube-kanalen finns här!