2 days left


Varit i Dalarna 8 dar nu med Fiiaa. Inte varit världens bästa väder men vi har hunnit med våra fotostunder, varit ute och sprungit och dansat på kvällarna vid stranden osv. Tog en spontan resa till sågmyra för att gå på lager 157 och andra affärer också. Om två dagar åker vi hem då jag på måndagen ska ner och fixa pass och köpa bikini och sedan hoppas på en utomlands resa i sista minuten! Fortfarande blekis och det stör mig såååå mycket.

Nytt smink


Ni som inte följer mig på twitter vet alltså inte hur dum och korkad jag har varit som har glömt mitt smink och speciellt min BB cream hemma.. Har varit på jävla arg pga detta i två dar så tillslut åkte vi och köpte nytt, happiee haha. Ny mascara och mineral smink!
 

Updateee


 Yee haha, update från denna lilla håla så kallad rättvik! Sa att jag skulle lägga in bilder lite då och då men blogg.se appen funkar ju inte.. Lägger in på instagram annars hela tiden nästan! Imorgon flyttar jag och fia vårt pick och pack och byter boende tills nästa söndag. Har ingen aning vad vi ska göra dom här dagarna, om det finns någon i närheten så säääg till, öppen för alla förslag. ha't bra allesammans!