Trötter, de är jaree


Nu är jag uppe efter 24 timmar i sängen. Är lagomt trötter hela tiden, fattar inte varför. Skoltrött och bara sjuk. Men det är bara åtta dagar kvar till sommarlov nu, tack och lov. Ha det bra allihopa!


Saker jag ska göra


Saker jag verkligen ska göra i framtiden. Jag funderar inte på det utan jag ska göra det. Det är bara en tidsfråga innan det händer!
Åka/flytta till Kalifornien. Har länge tänkt på att flytta utomlands men har alltid tvekat för att jag och engelskan är inte bästa vänner, sen är jag ganska blyg av mig och är inte så stort fan av att träffa nytt folk. Men tänk att åka longboard, surfa och bara leva runt där.

Skaffa en tatuering. När jag blir 18 år så ska jag tatuera mig. Inte mycket alls utan jag vill tatuera något meningsfullt citat i nacken och en sak som har med Tim att göra. Jag vet att tatueringen kommer sitta kvar, därför vill jag inte ha någonting stort som känns jobbigt att kolla på utan jag vet vad det ska bli och det kommer bli perfekt. Jag är sjukt nålrädd men jag ska göra det!

Förmodligen kommer jag på mer saker jag SKA göra i mitt liv, men inte just nu. I så fall gör jag ett nytt inlägg om det!

Tävlingsgrupperna på esteraden


Lovade ju att lägga ut något, så snodde klippen av Elin från Esteraden. Det var bara en träning tills magic of dance, så vi dansa mycket bättre då men here you gooooo