Dans: hösttermin


Denna tävlingstermin har både varit bra och dålig. Terminens första danstävling var en riksstreet som hölls här i Gävle. Var inte med pga var osäker om jag skulle tävla street eller inte, men var där och kollade på min syster och alla andra från Ackes. Andra tävlingen hölls i Västerås och det var en pardans tävling med extra klass för brons dansare. Sofia och jag dansade disco par och kom sist. Alltså fyra, men fick en bra bedömmning av dommarna ändå och det var jätte jämna siffror mellan alla par.
 
Tredje tävlingen hölls också i Västerås men denna gång var det en regionstävling. Vart fel anmäld så jag vart anmäld i street singel, men strök mig inte för jag tyckte det skulle vara en bra uppvärmning för paren sen. Jag kom 8:a av 19 stycken så kom precis utanför finalen. Men det brydde jag mig inte så mycket om. I street par kom vi 4:a av 9 stycken. Eftersom det var första gången för terminen efter uppehållet med ny dans och kläder gick det helt ok. Disco singel kom jag delad sista plats och i disco par så tog vi hem 1:a platsen.
 
Fjärde tävlingen hölls i Eskilstuna och det var riksdisco. I disco singel kom jag sist pga höll på svimma på dansgolvet för att jag var såååå trött, haha usch. Och i disco par så vann vi igen (första gången i ny klass) och fick världens snyggaste pokal.
 
Femte tävlingen var i Sundsvall och det var en regionstävling. I disco singel gick jag inte vidare men fick ett kryss av Markus och det gjorde min dag lite granna. Sååå cool, nä men. Och i disco par vi kom 3:a när vi tävlade i ungdom + vuxen klassen men vann över våran riktiga klass. Vilket gjorde så att om vi inte hade slagit ihop våra klasser skulle vi fått prick och vara i guld nu. Men, men.. Fråga mig inte varför men var med och tävlade street singel den här tävlingen, även om jag inte har något minne av det. Men kom 6:a av 19 stycken och var ett kryss ifrån prick. Men som sagt bryr mig om street singel utan det är mest en träning innan paren fooor moii. Eh i street par kom vi delad sista plats med fyra andra. Vi tyckte vi dansade helt ok, men inte dommarna tydligen.
 
Sista tävlingen för mig var i Västerås där Street SM hölls. Tävlade endast street par då och vi vann och fick världens största pokal och snyggaste medaljen vilket var höjdpunkten på hela dagen, haha. Det var ett riktigt bra avslut på denna danstermin.
 
Satsade mest på disco par denna termin och minst disco singel för att jag kände att jag inte orkade, haha dumt men ja så vart det.
 
Nu återstår bara avslutningen på esteraden. Sedan är det bara att fortsätta "kämpa på" med sjukgymnastiken. Har haft överansträngning i min benhinnor i ca ett år, knä promblem och höft/rygg problem. Så det tänkte jag träna upp nu så jag kan fortsätta dansa och satsa tills nästa termin. 

Har verkligen varit sämst på att knäppa kort och sånt på tävlingar nu, men det var dessa jag hade på min skoldator, får leta fram mer "normala" och "fina" bilder sen ;)