Bilder från magic of dance 2013


 
Så kassa bilder, men tänkte lägga upp dessa som mamma faktiskt lyckades knäppa i maj på magic of dance!
 
 
 
 

Går på repeat


I löööööve this song, i really really doooo! Den går på repeat hemma heeela tiden, gud vad jag älskar den. Haha jag är så besatt.
Annars så hämtade jag ett paket idag, en försenad julklapp från mig själv. Vart nöjd med allting och tänkte visa upp det här i bloggen lite senare idag eller imorgon.

Lista över året (2013)


Hur har ditt 2013 varit? Bättre än förväntat! Hade en jobbig period i början i skolan vilket gjorde att jag kom efter men nu är jag på fötter igen och kämpaaar som en kämpe (hahaha)
 
Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? Jag köpte mig en urban decay palett och lärde mig göra fina sminkningar, vilket jag aldrig trott jag skulle göra eftersom jag inte är så smink intresserad men fick lite inspo från bloggar. 
 
Höll du några av dina nyårslöften? Aldrig någonsin så har jag kunnat hållit ett nyårsköfte så jag har liksom gett upp det där med nyårslöfte. Förra årets enda löfte jag hade var att äta mindre chips, godis och annat onyttigt. Sorgligt nog så fungerade inte det löftet utan detta år att varit ett riktigt fetto-år, hemskt verkligen. 
 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Absolut, jag satsar på att det ska bli bättre. Har ju hela student perioden framför mig som jag är så taggad inför. 
 
Vilka länder besökte du? Spanien, London och Finland.
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 23 april då jag äntligen fick se Justin Bieber live, var en sån otrolig upplevelse & den 14 Februari, alla hjärtans dag <3
 
 
Är det något du saknade 2013 som du vill ha 2014? Mer träning och lägga ner mer tid åt vänner. 
 
Vilket var ditt största misstag? Mitt största misstag detta år är att jag la skolan åt sidan och gjorde andra saker istället, vilket jag får sota för nu rejält mycket. 
 
Vad spenderade du mest pengar på? Internet-shopping. Struntade i min ekonomi och beställde hem det jag ville ha bara för att jag kunde.
 
 
Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? Skolan, mina vänner och speciellt Sofia.
 
Blev du kär? Jaaa
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Jag fyllde 18 på en Tisdag så jag vaknade och fick presenter, gick till skolan och blev där överaskad med tårtor, presenter och jättefina rosor av markus. Sedan åkte jag och åt med min familj på resturang, sedan dansade jag och åkte hem å sov.  
 
 
 
Hur skulle du beskriva din klädstil? Vanlig, vanlig och vanlig. Önskar jag hade mer kreativiet och kunde köpa mer fina kläder än basic-kläder.
 
Vad fick dig att må bra? Dansen och alla dagar med Sofia garanterat.
 
Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? Mer skratt och mindre depp!