HalloweenDet är så himla dåligt väder här. Det är soligt men det blåser så himla kall luft så det går inte att gå till stranden och sola utan att frysa ihjäl. Hoppas det blir bättre snart, bara 5 dagar kvaar :(

Ikväll hade vi planerat att åka in till staden och kolla på någon halloween parad, får se hur det blir. Seeees!

För tre år sedanFör tre år sedan när vi var här sist åt vi vid en resturang som heter Amso jätte ofta och fick jättebra kontakt med en servitris där. Vi har ätit på amso några gånger sedan vi kom hit och han har inte vart här, men sedan när pappa skulle gå till resturangen bredvid så kommer han springandes mot pappa och kramar honom. Han hade tydligen öppnat en egen resturang bredvid amso. Så himla härligt att han fortfarande kände igen alla av oss, det var ju ändå tre år sedan liksom.

Nu har vi suttit på hans resturang i två timmar och vi har redan hunnit ätit och fått in tre olika godsaker som han har bjudit på. Har det så himla mysigt här :)

Dag numero cinco
Dag 5. Dagen började bra med sol, shopping och god lunch. Sedan mot eftermiddagen/kvällen kom åskan, stormen och regnet vilket sög så himla mycket, ska tydligen regna imorgon också. Min lilla bränna på kroppen kommer ju hinna försvinna innan solen kommer tillbaka igen :( Men ska inte klaga så mycket, har 6 hela dagar kvar här i spaaain!