Skönhetstips #2


Loréal paris, sublime bronze. En brun utan sol spray. Jag har inte tesat någon annan spray men utöver alla bus som jag testat så tycker jag sprayform är bäst, inte kräm. 
 
+ Torkar snabbt (kan lägga mig i sängen 30min efteråt utan att det färgar av sig)
+ Blir inte fläckig (åtminstonde har jag aldrig blivit det)
+ Billig (kostar runt hundralappen)
+ Den luktar inte lika illa som kräm-formen.
 
- Färgen går bort inom kanske 5 dagar. Eller det beror på hur många lager du tar på. När jag ska på tävlingar sprayar jag hela flaskan på mig och då blir det ganska så brunt. Och då blir jag fläckig kanske 5-7dagar efter jag har sprayat på det. Men det är enkelt att ta bort! Duscha i jättevarmt vatten och sedan använd någon skrubbsak. (Jag använder skrubb-handske)
 
Gör man en BUS dusch (soldusch) hos tex stockholm beauty så blir det fläckigt inom 5-7 dagar också, men det blir nog dom flesta brun utan sol metoderna..
 
Denna produkt går att köpa på alla vanliga affärer som lindex, hm, kicks.. ja ni vet! Annars finns den nog på vilket skönhetsshop som helst.
 

Skönhetstips #1


Denna hårmask från Maria nila kollektionen palett. Gör håret hur lent som helst och den luktar hur gott som helst. Det är för färgat hår och finns att köpa på eleven.se för 199kr, så värt pengarna. Ska beställa denna så fort jag får in mitt studiebidrag, för mitt hår är en katastrof nu när den varit slut i 2 veckor..
 

Autumn


October is coming.

Och hösten är här. Mysiga promenader, regninga dagar då man har massa film kvällar, dricka mängder av chailatte och bara mysa mysa mysa. Bara det kunde sluta vara vinter kyla ute så man kunde njuta av det. För jag tycker hösten är mysig, man vet liksom att vintern och julen snart kommer.