For spring


Är riktigt sugen på att köpa ett par nike force - så jäklans snygga. 
 

Söndagsmorgon


Det blev lite inspo-bilder eftersom jag var alldeles för hungrig så jag åt upp min frukost innan jag hann ta kort på det. Men det som är på bilderna är i stort sett det jag åt. Scones med mjölk och havregrynsgröt med sylt.
 
Solen tittar fram lite då och då så jag funderar faktiskt på att gå ut och jogga lite plus att få frisk luft. Har en lång dag framför mig med bara massa plugg, så tråkigt men det måste ju göra. Imorgon börjar påsklovet också, ni förstår inte hur passande det kommer. Behöver ta en paus från livet ett tag, ta igen lite i skolan utan att det kommer nya uppgifter som läggs bakom axeln. Hoppas ni får en bra söndag!

 


Detta är vad jag behöver


bilder från google.
 
Jag tjatar jämt om att jag vill utomlands, men denna sommar skulle jag faktiskt vilja ta vara på den svenska sommaren. Hur mysigt vore det inte att hyra ett hus/stuga vid skärgården några veckor över midsommar och bara njuta. Titta ut över sjön, solnedgång och allt sånt där. Det märks att jag blir en gladare person på sommaren, just för att jag är ute mycket och får energi. Jag hoppas att detta blir en bra sommar, att allt löser sig tills dess och att jag då får tid att tänka på vad jag vill göra i framtiden.