Studentkryssningen


dom flesta bilderna är från hanni, för att jag hade mest min mobil i väskan hela tiden.
 
För det första måste jag bara berätta att jag är såå himla trött idag, mår inte dåligt men är så trött och seg. Sov inte mycket alls på kryssningen men jävlar vad roligt det var. Dansa och sjöng karaoke all night/morning long, har än idag ont i mina fötter liksom.
 
Frågan är vad jag kommer göra idag? segdag nr1.
Ska förmodligen åka till stockholm imorgon igen, men denna gång för att shoppa å såå. 

Igår


Igår vart det käk- och biomys. Såg hundraåringen och den var faktiskt bra, bestämde mig för att jag ville se den efter jag såg att felix herngren skrev på twitter att det var 2000-talets mest sedda och omtyckta film. 
 
Söndag idag, det gör mig lycklig att veta att jag inte behöver gå upp till skolan morgon (sportloooov). Behövligt till tusen. På Tisdag är det studentkryssning också, allt det här roliga börjar närma sig nu. Snart står jag där med min studentmössa och vita klänning OCH TAR STUDENTEN gud vad jag ler när jag tänker på det ♥

Pink mist naglar


Efter en månad utan gelenaglar så kändes det skönt att ha nya igen. Denna gång blev det en ganska så ljus ljus rosa färg med glitter på ringfingrarna. Är nöjd, naglarna är enkla och fina. Båda lacken kommer från h&m.