∞ Min inspirationsblogg


 
Just nu är jag aktivast på min inspirationsblogg, reblogar endast bilder jag tycker är fina och ger mig inspiration. Jag lägger inte så ofta ut egna bilder, utan tycker mest om att kolla på andras. Min blogg är mest inriktad på beauty and style, vilket är det jag tycker mest om helt enkelt. In och kika och följ! ♥

Kardashians


En av dom första bilderna på min blogg, haha
 
Jag sitter i skolan just nu och har precis klarat av gymnasiearbete lektionen, så stolt att jag har kunna börjat på mitt arbete nu. Trodde jag aldrig skulle lyckas helt ärligt, har en sån stor press på mig så jag vill grina typ, uschaaa! Måndag idag, tack å lov att jag får träna ikväll annars skulle jag slocknat så fort jag kommit hem.
 
Sitter och kollar på keeping up with the kardashians just nu. Ingen ovanligthet faktiskt, spenderat mina 2 senaste veckor på det och är nu inne på åttonde säsongen. Tycker det är så himla spännande att sätta mig in i andras liv, lite stalking-varning men whateveer!

Mer underhållning i vardagen är alltid bra


Såg denna underbara video när jag vaknade imorse. Ganska många kanske känner igen dom genom vine? Det gör i alla fall jag, ungen är så himla söt och här får man se när Nash ställer frågor till henne. Vilken underhållning man får på dagarna av att ha henne som lillesyster, så rolig!