Det är bra att sätta mål


I flera år, då det har kommit ett nytt år så har jag alltid tänkt att jag ska göra året bättre och vad menas med det? Enligt mig så betyder det att man bestämmer sig för olika mål ex. att jag ska höja mina betyg i utvalda ämnen i skolan, att jag ska försöka skaffa mig mer vänner för att få ett bättre socialare och roligare liv eller att träna regelbundet (vad som helst, bara man mår bra av det). Mål är bra att sätta, så gör det om ni är villig att förändra erat liv till något bättre som ni kan må bra av. Detta är mina mål och jag ska verkligen göra allt för att jag ska nå dom.
 
Träna mer för att jag känner att jag mår så mycket bättre av det istället för att titta på massa serier om dagarna (t ex.)
Var mer framåt när det gäller allt OCH VÅGA. Detta år ska jag ex. gå ut med cvs och försöka få sommarjobb/helgjobb, för att sedan tjäna pengar och göra roliga saker som jag mår bra av att göra.
Ha kul och skita i saker som tynger ner mig. 
Ändra mina rutiner så att jag mår bättre. Ska ex. nu när jag går i skolan lägga mig i tid och verkligen tänka på hur mycket sömn jag behöver för att få energin till att jobba hårdare och bättre. 
Äta mer hälsosamt än vad jag gjorde förra året bara för att må bättre. 
Satsa mer när det gäller tävlingsdansen. Detta är förmodligen min sista termin och jag ska verkligen göra allt för att sluta på toppen. 
Att resa är en sak jag tycker väldigt mycket om och mitt största drömmål just nu är att åka till USA. Det är ju väldigt osäkert om jag just kommer få möjligheten att resa till just USA i år, men det är min dröm och det kan ta något år innan den uppfylls. Men resa betyder att bara jag får komma i från Sverige några veckor och koppla av så är det okej också.
 
 bilder från tumblr/wehartit
 
 
 
 
Skrivet av: irma frisör och makeupartist!

Hej!
kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga festfrisyrer och nya trender!

Välkommen!

Datum: 2014-01-15 | Tid: 15:42:29
Blogg/hemsida: http://granboms.blogg.se
Skrivet av: victoria

fin blogg:)

Datum: 2014-01-15 | Tid: 15:54:21
Blogg/hemsida: http://photobycattevicki.blogg.se
Skrivet av: Ebba

Jätte fin blogg, håller med dig^^ Att sätta upp mål gör det roligare att i mitt fall träna och fortsätta kämpa. Bäst av allt är ju när man klarar sina mål ;) kolla gärna in mig blogg :) kram på dig

Datum: 2014-01-15 | Tid: 15:55:15
Blogg/hemsida: http://skattners.blogg.se
Skrivet av: G

Bra mål!

Datum: 2014-01-15 | Tid: 16:08:32
Blogg/hemsida: http://gilajoanna.blogg.seDitt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: