+ Problems


Hej på er! Denna söndag har varit den slappaste hittils. Tror jag gick upp vid 11, satt mig vid datorn och åt frukost, sedan gick jag ner till poolen och var där i en timme. Annars har jag bara varit i lägenheten hela dagen tills klockan blev runt sex då vi gick ut och upp till ett berg. Dröjde inte länge tills det började regna och åska, så vi fick skynda oss hem eftersom jag hade inget regnskydd till min kamera med. Sen kanske det inte är bästa iden att stå på ett berg när det åskar. Mamma och pappa är och handlar mat just nu, är svinhungrig! 
 
 
Och som vanligt då så har jag stött på ett problem, eller två egentligen. Wifi vi har i lägenheten börjar bli riktigt segt, bilden jag la upp igår tog ca 3-4 timmar att ladda upp, så ja, ni förstår ju. Det andra problemet är att min hårddisk på datorn är tydligen full, så kan inte lägga in bilder, kan inte öppna photoshop (vilket suger eftersom jag bara har det gratis i 30 dagar) kan inte heller öppna övriga program heller. Otekniska jag tror att jag måste återställa datorn för att det ska bli bättre. Raderar bilder efter bilder men det blir ändå ingen mer plats på datorn. Men det jobbiga är att jag måste göra det här när jag kommer hem till sverige (vilket är om 9 dagar) eftersom jag vill lägga in mina bilder på min externa hårddisk innan jag återställer den. 
 
Herregud vad krångligt och jobbigt tekniska saker ska vara.. Sitter på min mobil och skriver nu också, vilket jag tycker är jättedrygt. Men kommer få göra det nu om det ska bli några uppdateringar alls (vet dock inte om detta inlägg ens kommer upp pga det kassa wifit) Hoppas ni förstår mitt lilla dryga problem som jag knappt förstår. Får se hur länge jag orkar uppdatera via min halvtrasiga iphone. Puss på er, hoppas ni får ha en fortsatt bra kväll i alla fall! ♡

Ditt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: