The day before


Hej allihopa! Sorry för dålig uppdatering har knappt gjort någonting de senaste dagarna så har inte haft någonting speciellt att skriva här på bloggen. Just nu sitter jag och lyssnar på beyonce, gotta love her voice omg! 

I Fredags så kom Markus hit. Vi kollade på games of thrones hela kvällen och natten. Har fortfarande inte fastnat för serien eller tyckt den varit bra för fem öre även om jag sett ganska många avsnitt. Men offrar ju mig eftersom Markus tycker om den. #snällis
 
När Markus hade åkt hem dagen efter så somnade jag på soffan och vaknade sedan av att det var jättefint väder ute så drog på mig träningskläderna och drog ut på en springtur i skogen, ensam. Tycker det är lite läskigt att springa i skogen ensam, även om det är dagsljus ute. Usch. Söker en spring-kompis, hör av er!
 
Efter springturen så följde jag med dadi till affären för att handla mat till kvällens grillning. Blev såklart lohmanders beasås och chilicheese till eftersom det är de bästa som finns typ. Vi fick också besök av familjen Larsson. Alltså herregud. Vi började prata om en film jag la ut på facebook för några år sedan där jag och Sara står och sjunger vår egenskrivna låt som då heter typ "vi är alltid instängda". Bakgrunden till låten är att när våra familjer för typ 10 år sedan var på semester så var jag och Sara instängda i en stuga på en camping medans våra föräldrarna var och handlade. Vi passade då på att göra en låt till själva händelsen. Sedan la vi på en melodi från min keyboard (som jag har kvar än idag). 
 
Jag till vänster. Det hemska med att se den här videon efter flera år och inse att jag var en kass sångare. Är besviken över att mina föräldrar aldrig sa åt mig att jag sög. Haha. Helt seriös så kan jag säga att jag tyckte jag var bra på att sjunga när jag var i den åldern, nu bevisar det bara att jag var tondöv. Eftersom det har gått typ 10 år sedan vi spelade in videon så borde vi göra en comeback video, hur roligt skulle det vara på en skala? Konstigt nog kan jag texten till låten utantill fortfarande.
 
Åt nyss mat och sitter nu och kollar på en ny serie jag har fastnat för. Hart of Dixie. Samtidigt så äter jag favvo-mellanmålet. Hallonkesella med frysa hallon, mohaha. Imorgon börjar studentveckan, är mer taggad en någonsin, kommer bli så jäkla kul. Det är äntligen min tur nu!
 Ditt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: