Today


Godmorgon allihopa! eller godmorgon, det är ju mitt på dagen nu. Det är bra väder ute idag och det är blivit en ny månad. Jag hoppas Juni blir en av mina roligaste månader hittils. Är så taggad inför studenten, orkar inte vänta längre vill bara att studentveckan ska börja nu. En sak som gör mig väldigt irriterad är vår flak-lista på spotify, den är så dålig så att jag vill spy. Förlåt klassmates men hiphop samt depplåtar är inte relevant till det vi ska göra?? Hahaha. Hoppas på en bra kväll ändå!
 
I morse låg jag och kollade ikapp på 'once upon a time'. Har ju missat många avsnitt av alla möjliga serier nu när jag grävt ner mig i allt pluggande. Tur att jag i stortsätt är ledig nu en vecka innan studentveckan så jag hänger med i serie-världen. Juste, igår var jag och köpte en ny dator också. Lämnade in min skoldator i Onsdags så var ju behövande av en ny. Är jättenöjd, dock gråter min plånbok nu. Hehehe. 
 
Söndag idag och jag tänkte bara ta det lugnt. Ha en 'treatment day' för det var år och dar sedan jag hade det sist. Väldigt behövligt. Ska också passa på och gå ut i det fina vädret och kanske träna, vilket jag inte gjort sedan dansen slutade, sååå illa. Ni får ha det så bra så ses viiii! 
 

// Är det någon som vet något bra redigeringsprogram till macbook som liknar photoshop, helst gratis haha. Please kommentera inlägget då, puss // 
 
 
 
 Ditt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: