Gårdagen var så jäkla grym


#bangerztour Jag kunde knappt filma någonting eller knäppa kort eftersom min mobil fungerar lite sådär halvbra. Men blev mer tid att kolla på själva konserten utan att ha mobilen framme. FY vad grym hon är! Hela konserten var så himla bra uppbyggd och hennes röst comes from heaven typ. Tror det var jag som fick världens bästa julklapp av mamma. Jag överdriver inte när jag säger att jag sitter och gråter för mig själv för att hon håller på med det och vill göra, som har varit en dröm sedan jag var mini me. Åh vad roligt det var att gå på konserten, ångrar inte en enda sekund av det. Bästa Miley! 
 
 

Bangerz tour


Godmorgon allihopa! Hoppas på att den här dagen blir så bra som den kan bli för jag ska nämnligen se Miley Cyrus i Globen idag. Blev lagomt taggad igår när jag låg och lyssnade igenom hennes album innan jag somnade. När albummet kom ut på spotify så la jag i den i min spotify lista direkt och igår när jag sökte på själva albumet så märker jag att det finns en låt jag inte lyssnat på än, hade alltså glömt att lägga in den. 4x4 heter den. Aja, jag hinner nog lära in mig den låten innan ikväll. Gud vad roligt det här kommer bli, taggad till tusen om inte mer.

Är det verkligen ditt drömutseende?


Okej, jag kom att tänka på en sak här om dagen som handlade om hur människor bedöms i samhället. Det blir ju automatistik att de "snygga" får mer uppmärksamhet än de "fula". Varför är det så egentligen? Jag menar, alla vi ser ju ut som vi gör, vi kan inte ändra något på vårt utseende. ALLA ÄR OLIKA. Men tyvärr så är idealet i dagens samhälle att, ska man vara på topp så ska man både vara snygg och pinnsmal. Hur många klarar egentligen av det? För det första så föds inte alla människor av det perfekta dna och för det andra så har bara en liten del av befolkningen chansen att bli/eller vara pinnsmala.Alla kroppar är olika byggda, vissa kan inte nå upp till det idealet man måste följa idag för att få uppmärksamhet. 
 
 
 
Jag tänker såhär att varför ska man fortsätta att sträva mot det idealet man förmodligen aldrig kommer att nå? Varför inte bara börja tro på sig själv och inse att man är fin som man är. Folk som anser sig själva som fula kommer tyvärr fortsätta vara fula sålänge ni inte tror på er själva, för tror ni inte på er själva så kommer ni utstråla en dålig energi. Därav så tycker folk omkring dig att du är ful samtidigt som du själv tycker att du är ful. För att inte fortsätta leva på den dystra sidan där allt och alla suger bara för att du inte känner dig bekväm, ändra på det. Även om du anser dig som ful eller inte. Tänk alltid på att du är skitsnygg för då kommer du automatiskt utstråla en possitivare enegri till folket runt omkring dig, och framför till dig själv. 
 
shine bright like a diamond from now on