Är det verkligen ditt drömutseende?


Okej, jag kom att tänka på en sak här om dagen som handlade om hur människor bedöms i samhället. Det blir ju automatistik att de "snygga" får mer uppmärksamhet än de "fula". Varför är det så egentligen? Jag menar, alla vi ser ju ut som vi gör, vi kan inte ändra något på vårt utseende. ALLA ÄR OLIKA. Men tyvärr så är idealet i dagens samhälle att, ska man vara på topp så ska man både vara snygg och pinnsmal. Hur många klarar egentligen av det? För det första så föds inte alla människor av det perfekta dna och för det andra så har bara en liten del av befolkningen chansen att bli/eller vara pinnsmala.Alla kroppar är olika byggda, vissa kan inte nå upp till det idealet man måste följa idag för att få uppmärksamhet. 
 
 
 
Jag tänker såhär att varför ska man fortsätta att sträva mot det idealet man förmodligen aldrig kommer att nå? Varför inte bara börja tro på sig själv och inse att man är fin som man är. Folk som anser sig själva som fula kommer tyvärr fortsätta vara fula sålänge ni inte tror på er själva, för tror ni inte på er själva så kommer ni utstråla en dålig energi. Därav så tycker folk omkring dig att du är ful samtidigt som du själv tycker att du är ful. För att inte fortsätta leva på den dystra sidan där allt och alla suger bara för att du inte känner dig bekväm, ändra på det. Även om du anser dig som ful eller inte. Tänk alltid på att du är skitsnygg för då kommer du automatiskt utstråla en possitivare enegri till folket runt omkring dig, och framför till dig själv. 
 
shine bright like a diamond from now on
Skrivet av: rebeccaakaulitz.blogg.se

Förstår inte poängen med att folk ska mobba en för ens utseende eller kropp.. Alla föds olika men är fortfarande lika mycket värda! Ingen är ful!

Svar: Såå sant :)
emmyjosefine.blogg.se

Datum: 2014-05-30 | Tid: 11:31:46
Blogg/hemsida: http://rebeccaakaulitz.blogg.se/
Skrivet av: Helena

Så så sant!

Datum: 2014-05-30 | Tid: 11:35:53
Blogg/hemsida: http://lillasystern.se
Skrivet av: ♥ only

Oavsett om man tycker om att fixa sig eller inte så ska man kunna vara sig själv utan att bli dömd för det "yttre" :)

Datum: 2014-05-30 | Tid: 11:53:23
Blogg/hemsida: http://onlyfp.blo.gg/Ditt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: