Om jag fick leva i en film


vilken skulle det då vara? One tree hill och Gossip girl är storta favoriter när det gäller film(serie). Har ända sedan jag börja kolla på dessa serier tänkt att "sådär vill jag leva, gud vad mitt liv skulle vara perfekt då." Serierna skiljer sig från varandra ganska mycket. Oth utspelar sig i en liten stad och handlar om vänskap, giftemål och barn. Gs utspelar sig i en storstad och handlar om skvaller, fester och att byta kille varje vecka (lite överdrivet men nästan).
 
I vissa fall har jag tänkt att Gossip Girl är den perfekta filmen att leva i. Vara rik, bo i en takvåning på upper east side, shoppa varje dag, ha många vänner, gå på fester varje helg och kunna åka på semester när man vill.. allt detta när man bara går i skolan. Perfekt! Men det är inte så realistiskt när man bor i Sverige dock.
 
One tree hill däremot. Vänner sedan high school till vuxen ålder då man har barn och familj (vissa av dom i alla fall). Hur mysigt är inte det, dessutom att alla bor i samma ministad och träffas jämt. Det händer mycket drama där och det är det som gör att man vill fortsätta kolla. Älskar den serien och jag skulle nog passa mer in där än i Gossip Girl, även om shopping typ är det bästa som finns (haha)
 Ditt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: