+ Guess what i did today


Gissa vad jag gjorde idag???? Man kan säga att jag övervann en rädsla. Dock är jag fortfarande rädd för att göra det men de känns bra att jag inte fick panik när jag var där under vattnet. I alla fall, jag snorklade. Det var ju hur häftigt som helst, samtidigt som jag var rädd för att jag skulle nudda en fisk haha. Älskar att jag gjorde det och inte fegade ur som jag alltid gör annars. Filmade lite under vattnet också, vet inte om man såg så mycket men det visar sig. 
 
Idag testade vi en ny resturang här borta, hör och häpna, jag åt något annat än pizza, åt lasange. Den var jättegod, äntligen lite riktig mat. // Vi har bara 3 dagar kvar här innan vi åker till barcelona för shopping, tiden har gått så himla snabbt men samtidigt ska det bli skönt att komma hem och börja träna. Har satt upp mål med träningen så nu är jag supertaggad. 
 
// Idag så testade jag att ladda upp en bild på min devote-blogg, och såklart så vart kvaliten bättre där. Vad är det för fel på blogg.se, känns lite drygt för jag vill ju inte byta bloggportal eftersom jag har så mycket arkiv här på blogg.se. Ska mejla imorgon och se om jag får en förbättring om några dagar. Är verkligen inte kul att anstränga sig att knäppa bra bilder till bloggen och sen när man laddar upp så blir kvaliten skit. // 
 
Ha en bra kväll, pusss!
 
Skrivet av: Daniella 🌙

Vad har du för storlek på bilderna? är de tex 3000x2000px i datorn och du tvingar blogg esse att krympa ner de till 800 är det ju inte konstigt :)

Svar: Gör bilderna till 800px i photoshop och laddar upp dom i 800px :/
emmyjosefine.blogg.se

Datum: 2014-07-22 | Tid: 23:06:33
Blogg/hemsida: http://daniellachanelle.se/Ditt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: