Den bästa veckan i mitt liv


Nu är både studentveckan och studenten över. Har gått två dagar och saknar det så så mycket redan. Jag tänkte lägga upp lite bilder och berätta vad jag/vi gjorde förra veckan. 
 
 Första dagen bestod av brännboll för alla studenter. Alla klasser valde ut en gemensam klädsel som vi sedan skulle tävla om, vilken som hade bäst utklädnad. Som ni ser satsade vår klass inte så mycket på det, utan vi satsade på att gå vidare istället, vilket vi gjorde, till kvartsfinal.
 
Efter våran första brännbollsmatch så tog vi ett dopp i ån. Var svinkallt, men med tanke på vädret så var det jätteskönt. Det jobbiga med att jag badade med kläderna på var att jag fick gå blöt och äcklig resten av dagen. Men det gjorde inte så mycket, tills det började spöregna och åska. Usch. Vi hade precis gått och köpt pizza som för övrigt kanske var den fettigaste och godaste jag någonsin hade ätit och satt oss på en scen för att ta skydd mot regnet. Sedan var det bara att gå ut och kriga om sista matchen för att gå vidare till final, vilket vi inte gjorde men glad var jag för då fick jag skjuts hem av Mami. 
 
Dag 2 började med förfest klockan 3 på Gävle strand med några ifrån klassen. Eftersom Jennie och jag inte hade biljetter till barrundan så tänkte vi bara vara på förfesten men spontana som vi är fixade vi biljetter och gled vid halv 7 tiden vidare mot andra baren av ca 5 eller 6 stycken. Vi skippade den första. 
 
Andra baren vi var på var all star där vi köpte drinkar först och främst, just för att ladda upp kvällen vi hade framför oss. 
Jag kommer inte ihåg ordningen på alla barer men på berggrenska hade vi som roligast. Alla realare gjorde ett segertåg och sprang runt till segertåget-låten. Haha skit-kul. Vi återvände till den här baren innan vi skulle gå vidare till slick där kvällen sedan avslutades vid 1-2 tiden. 
 
Dag 3 levererade först med vattenkrig på rådhustorget. Fyfan vad kul det var. Men kallt efter ett tag. Synd bara att det var jag, Amme och Jennie från vår klass bara. Efter vattenkriget gjorde jag walk of shame in på bussen dygnblöt och alla kollade på mig. Såg sen när jag skulle gå av bussen att jag hade skapat världens pöl på golvet, awkward. När jag kom hem duschade jag och fixade iordning mig för att sedan ta bussen till Gävle strand igen för att förfesta. När vi hade förfestat ett tag så begav vi oss till berggrenska för att äta mat. Eftersom vår skola är dåliga att informera oss om saker så vart det lite missförstånd. Vi fick bara ta mat en gång och äta en halvtimme innan nästa skola skulle komma. Vilket resulterade till en hungrig Josefine, eftersom jag tänkte att jag skulle ta lite åt gången. 
Vi blev klara där halvsju och nästa stopp var efterfest på allstar, eftersom vi hade lite dö-tid däremellan så åkte vi till s-viken för förfest numero dos. Där bjöds det på gotta samtidigt som vi drack cider och shottade. Halv 11 drog vi vidare till allstar för att parta all night long. Dock var vi inte där så länge, men det var kul ändå.
 
På Torsdag var det "klassens dag" då vi skulle grilla och ha det mys. Men tyvärr hann jag aldrig dit för att jag började göra mina naglar kl4 och det drog ut på tiden så himla mycket, så jag stannade hemma för att förbereda inför morgondagen. 
 
Självaste studentdagen var den bästa, bilder och text kommer i ett enskilt inlägg om några timmar skulle jag tro. 
 
 
 
 Ditt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: