När ska sommaren börja?


Eller har den redan varit här? I början/mitten av Maj så var det jättefint väder ute, tyvärr var jag dränkt i plugg just då så hade ingen tid alls för att ta vara på värmen. Frågan är om dessa 2 veckor i Maj var vår sommar eller om det kommer mer. Det är den 18 juni idag och om två dagar är det midsommarafton. Midsommarafton betyder att man har kommit in på mitten av sommaren, men detta år tycker jag inte det. Det var som på julafton förra året, då fanns det ingen snö? Det blir helt fel, kan årstiderna och vädret samarbeta snälla.
 
Jag får bokstavligt panik utav att sitta hemma och inte göra någonting. Vill ha rutiner och sysselsätta mig med någonting. Jag har all tid i världen att uppdatera bloggen nu, men eftersom vädret är så dåligt jämt så hittar man inte motivation till att göra någonting som är läsvärt till bloggen. Just nu sitter jag här hemma och försöker att söka jobb genom att skicka in mitt cv till olika företag, imorgon ska jag ner till stan för att lämna mina betyg till af och sen kanske gå runt och lämna in cv till olika butiker. Det känns som om jag måste göra någonting eftersom detta är inte sommar, jag kan inte gå ut och sola/bada för då kommer jag frysa ihjäl. 
 
Igår så var jag och åt på coffeehouse med Fia och sen efter det så gick vi på bio. The fault in our stars hette filmen. Jag har aldrig någonsin hört så många människor sitta och grina i en biosalong samtidigt. Vart än jag kollade så satt det människor med tårar i ögonen. Filmen var så himla sorglig men så otroligt bra. Detta är en bra metod till att visa hur hemskt cancer är och vad det gör med människan och dom runt omkring en. Jag kan inte föreställa mig att denna film skulle kunna få dålig kritik för den var så himla bra uppbyggd och känslosam. De kom verkligen ut med sitt budskap. Vissa rekomenderar att läsa boken innan men se filmen, nu på en gång!! 
 
 
Skrivet av: Paulina

Här är vädret heller inte uderbart, vill kunna åka och bada och gå ut utan jacka i blåsten...
Filmen verkar såå bra, vill verkligen se den!

Svar: Du kommer inte ångra dig om du ser den, lovar :D
emmyjosefine.blogg.se

Datum: 2014-06-18 | Tid: 13:36:36
Blogg/hemsida: http://paulinahsfoto.blogg.seDitt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: