Recension av Baby Lips


För några månader sedan fick jag hem två baby lips som jag ska prova på och berätta vad jag tycker om dom. Nu har det gått ett tag och jag har nästan använt slut på dom så nu tänkte jag ta tiden och berätta exakt vad jag tycker om dom. 
 
Babylipsen jag har provat är "PINK PUNCH" och "HYDRATE". Pink punch är en rosa färg som förövrigt luktar så himla gott. Färgen passar inte till mina läppar och ansikte men brukar ta på mig det ändå just för att det luktar så gott. Hydrate är utan färg, alltså transparant. Detta har jag använt flitigt och är en av mina favoriter. 
 
"Baby lips ska göra så att läpparna blir mjuka. Efter varje applicering du tar på så får läpparna fukt från aloe, houng och centella Asiatica." Jag förstår varför de har valt namnet Baby lips, just för att det känns som man har babyläppar när man tar på sig det. Jag har två minus att ge ut och det är att läppbalsamet håller inte länge på läpparna så man måste ta på lite då och då om man vill ha mjuka läppar. Läpparna blir mjuka den stunden man har på sig baby lips men så fort det är borta så får man torra läppar igen. Jag skulle inte rekomendera detta till personer som redan har torra läppar för då skulle det säkert bli värre tyvärr. Skulle istället rekomendera Baby lips: dr resuce som är en annan linje med baby lips som är mycket bättre för läpparna. Dock luktar dom inte lika gott som de vanliga baby lips men man får välja. Torra läppar som luktar gott eller mjuka läppar som inte luktar någonting. Trots att de vanliga baby lips inte gör så man får mjuka läppar så tycker jag om dom ändå. Betyg:  3,5 / 5
 







Ditt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: