Studentdagen


Den viktigaste dagen på året hittils och jag sover över en timme!! Som tur var hann jag och hade gott om tid över ändå. Dagen började med att Mamma skjutsade ner mig till heartbreak där student-avslutningen var. Det bjöds på frukost och delades ut två stependium. Efter det var det dags för att fotograferas klassvis. Vår klass var först så vi hade tid efteråt för en champange-frukost uppe på söder.
 
När hela klassen hade samlats och druckit lite champange så överraskade två tjejer från vår klass med "klassens-någonting". Tillsammans med Amme och Hanna tog vi hem klassen blogg-trio. 
 
Efter champisen begav vi oss vidare till heartbreak igen, apnervösa. Det delades ut mer stependier, samt betyg och ett tal från vår rektor. I samma veva mötte jag upp både Markus och Mamma då de skulle ta hand om min väska, sen skulle mamma komma med mina örhängen jag hade glömt. Sedan var det dags att gå ut!!
 
Vi gick upp på rådhustorgstrappan och sjöng vår otroligt dåliga ramsa som vi sjungit hela studentveckan, haha. Sedan gick vi ner till våra familjer och detta var min reaktion när jag fick se att mamma inte bara hade gjort en studentskylt utan en till som jag inte var beredd på:
 
En andra skylten bestod alltså utav endast ego-bilder PÅ MIG. Jag skämdes så otroligt mycket samtidigt som det var en rolig grej. Kommer inte visa skylten, hahaha. 
 
Fick en massor av gossedjur, champange, ballonger, rosor och grattis-kort runt halsen som förövrigt vägde ton efter ett tag, av släkten, familjen, Sofia och Sara med familjer och Markus. Jag trodde jag skulle grina när jag gick ner men nepp, hård som sten. Nej men jag var så otroligt lycklig! 
 
 
 
Efter många foton så var det dags för att åka en rundtur runt stan och bara skrika ur all lycka. Vi hade satt ihop en skiva med låtar som vi sjöng till och det var så jäkla härligt.
 
Blev sedan avsläppt hemma hos moi där alla väntade. Eftersom vissa åker långt för att komma hit så kom vissa till studentmottagningen istället eftersom utspringet var 11:30. 
 
Det bjöds på pastasallad, frukt, ost och till efterätt tårta. Vill tacka alla för allt jag fick också, allt var så fint och blev så himla nöjd. Fick mest smycken vilket var väldigt behövligt också, winwin.
 
Vid 7-tiden fick jag skjuts ner till norra för förfest och dekorera flaket, sedan åkte vi!! Hela flak-tiden var så jävla rolig och värt dom där sjuka 800 spännen. Vi stoppade vid Felicia där det bjöds på alkohol, mat och tårtor. Så himla gott! Sedan åkte vi vidare i nån timme och stannade på heartbreak för efterfest. Hade världens bästa dag/kväll. Kommer sakna detta i all evighet känns det som. Avslutade natten i pojkvännen famn, kunde inte bli bättre. All tack till världens bästa tjejer Amilia och Jennie, älskar er, ni är fan bäst! 
 
 
 Ditt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: