22 dagar


Jag räknar ner varje dag till studenten, tänk att det är min tur nu. Minns för ca 7år sedan då jag var på min morbrors stundent och tänkte "en dag, då står jag också där" och det är alltså BARA 22 dagar kvar. Hela jag blir full med glädje när jag tänker på vad jag har framför mig nu de kommande veckorna. I helgen är det bal och om mindre än 3 veckor börjar studentveckan, som jag hoppas, kommer vara den roligaste veckan i mitt liv hittils. 
 
Gick nyss in på Hannalicious blogg och läste hennes throwback-inlägg om studenten, det resulterade till att jag satt och grinade i skolan. Jag läääääääängtar så mycket, herregud! Det är jättesorgligt att man bara får vara med om det här en gång i sitt liv, så man måste verkligen ta vara på tiden och se till att få allt dokumenterat, så man kan kolla på det i efterhand.
 
Jag har bara (medräknat idag) 4 betygsättande dagar kvar i skolan. Känner mig så jäkla stressad men det ger mig också motivation när jag vet att det är så några dagar kvar. Har ett mål att gå ut med en godkänd examen, då ska jag göra det också. 
 
Lever på lycka samtidigt som jag är så stressad, men det är en härlig känsla. 22 dagar kvar, sen sååååå!
 Ditt namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: